Torte & kolači
  • Novi broj
  • Kolači
  • Sezonske poslastice
  • Slatka testa
  • Torte
Torte
Torta s grejpfrutom i narandžom
Čokoladna parfe torta 
Spiralna voćna torta 
Šarlota s kestenom i dunjom
Kamelija torta
Piškota torta
Šarena torta
Elza torta
Brza jafa torta
Svilena keks torta

Torte & kolači

  • Novi broj
  • Kolači
  • Sezonske poslastice
  • Slatka testa
  • Torte
Slatka testa

Kokos kifle

Sastojci:
* 500 g brašna
* 300 g šećera
* 250 g putera
* 2 jajeta
* 250 g kokosovog brašna
* 2 kašike mleka
* 1/2 praška za pecivo
* marmelada po želji

ISPROBAJTE I… Banana kifle

Priprema:
1. Penasto umutiti puter sa šećerom, pa dodati jaja, mleko, brašno, kokosovo brašno i prašak za pecivo. Zamesiti testo.
2. Testo razvući u pravougaonik, pa ga iseći na trouglove ili manje pravougaonike.
3. Na svaki komad staviti malo marmelade, pa ga zamotati u oblik kiflice.
4. Ostaviti kiflice da narastu, najmanje 30 minuta.
5. Peći ih oko 30 minuta na 200°C.
6. Kada su pečene, kiflice uvaljati u kokos ili šećer u prahu i poslužiti.

Recept Vesne Zlatanović iz Beograda

Još recepata naći ćete u magazinu Torte i kolači! 

STARE BROJEVE POTRAŽITE NA SAJTU novinarnica.net

Kokos kifle was last modified: June 21st, 2018 by Aleksandra Dudvarski
kfilicekiflice sa kokosomkokos
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
previous post
Dvobojni kuglof s lešnikom i čokoladom
next post
Torta od kestena

Slatkiši koji se ne zaobilaze

Pletenica s makom i čija semenkama

Burek s keksom i kremom

Moto-keksići

Medeni kolačići

Slatka voćna pica

Čoko-malina torta


Potražite na kioscima

Najnoviji recepti

  • Prelistavamo novi broj: Torte i kolači #91

  • Torta s grejpfrutom i narandžom

  • Čokoladna parfe torta 

  • Spiralna voćna torta 

  • Čizkejk s narandžama 

Vama najdraži

  • Prelistavamo novi broj: Torte i kolači #91

  • Čokoladna parfe torta 

  • Torta s grejpfrutom i narandžom

  • Zakova torta

  • Spiralna voćna torta 

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Pinterest

@2018 - Color Media International. All Right Reserved.


Back To Top