SASTOJCI:
- 1,5 kg ”noblica”
- 300 g šećera u prahu
- 1 margarin
- 4 pudinga od vanile
- 1 l mleka
- 100 g rendane čokolade
- 100 g mleka u prahu
- 100 g mlevenih prženih lešnika
- gaziran sok po potrebi
- 2 šlaga
PRIPREMA
1. Prokuvati mleko pa dodati puding od vanile. U ohlađen puding dodati omekšao margarin sa šećerom u prahu i podeliti na 3 dela.
2. U prvi deo dodati čokoladu i mlevene lešnike, u drugi mleko u prahu, a u treći se ne dodaje ništa (žuti fil).
3. Keks umakati u gaziran sok i ređati na tacnu. Preko premazati fil sa čokoladom i lečnikom pa naneti drugi red natopljenih ”noblica”. Zatim premazati filom sa mlekom u prahu i poređati natopljene ”noblice” pa naneti žuti fil. Na kraju poređati keks i premazati šlagom.