Torte & kolači
  • Novi broj
  • Kolači
  • Sezonske poslastice
  • Slatka testa
  • Torte
Torte
Torta s grejpfrutom i narandžom
Čokoladna parfe torta 
Spiralna voćna torta 
Šarlota s kestenom i dunjom
Kamelija torta
Piškota torta
Šarena torta
Elza torta
Brza jafa torta
Svilena keks torta

Torte & kolači

  • Novi broj
  • Kolači
  • Sezonske poslastice
  • Slatka testa
  • Torte
Kolači

Kokos-banana kuglice

 

Sastojci:
3 sveže banane
250 g šećera u prahu
300 g mlevenog keksa
100 g kokosa
Za preliv:
100 g čokolade
4 kašike ulja

ISPROBAJTE I… Loptice od kokosa

Priprema:
1. Banane dobro ispasirati viljuškom. Dodati šećer u prahu, mleveni keks i kokos, pa rukom umesiti smesu.
2. Od dobijene mešavine kidati parčiće veličine klikera, pa ih valjati dlanovima u oblik kuglica. Na tacnu posuti malo kokosa i preko toga ređati kolačiće.
3. Čokoladu otopiti s uljem na laganoj vatri, ali ne dozvolite da provri. Sačekati da se prohladi, a potom kašikom prelivati čokoladu na svaku kuglicu. Ostaviti sve da se stegne, najmanje dva sata, a potom servirati kolačiće.

Recept Suzane Mitić iz Velike Plane

Još recepata naći ćete u magazinu Torte i kolači! 

STARE BROJEVE POTRAŽITE NA SAJTU novinarnica.net

Kokos-banana kuglice was last modified: May 29th, 2018 by Aleksandra Dudvarski
banana kuglicekokos banana kuglicekokos kuglice
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
previous post
Vermut torta
next post
Žele kocke

Slatkiši koji se ne zaobilaze

Domaći snikers

Lambada kocke

Citrus štanglice

Kolač s makom

Rolovana baklava s jabukama

Šarena oblanda


Potražite na kioscima

Najnoviji recepti

  • Prelistavamo novi broj: Torte i kolači #91

  • Torta s grejpfrutom i narandžom

  • Čokoladna parfe torta 

  • Spiralna voćna torta 

  • Čizkejk s narandžama 

Vama najdraži

  • Prelistavamo novi broj: Torte i kolači #91

  • Čokoladna parfe torta 

  • Zakova torta

  • Torta s grejpfrutom i narandžom

  • Šubarice sa ”jafa” keksom

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Pinterest

@2018 - Color Media International. All Right Reserved.


Back To Top