Torte & kolači
  • Novi broj
  • Kolači
  • Sezonske poslastice
  • Slatka testa
  • Torte
Torte
Torta s grejpfrutom i narandžom
Čokoladna parfe torta 
Spiralna voćna torta 
Šarlota s kestenom i dunjom
Kamelija torta
Piškota torta
Šarena torta
Elza torta
Brza jafa torta
Svilena keks torta

Torte & kolači

  • Novi broj
  • Kolači
  • Sezonske poslastice
  • Slatka testa
  • Torte
Sezonske poslastice

Domaći eurokrem

Sastojci:
150 ml mleka
200-300 g šećera ( ili po želji)
1 vanil-šećer
200 g margarina
200 g mleka u prahu
100 g čokolade

ISPROBAJTE I… Punjene čokoladne čaše

Priprema:
1. U odgovarajućoj šerpi otopiti margarin sa mlekom i šećerom.
2. Potom skloniti sa šporeta, pa umešati vanil-šećer i mleko u prahu. Mešati žicom ili mutiti mikserom tako da se razbiju grudvice.
3. Dok je još vruća, smesu podeliti na 2 dela: u jedan dodati izlomljenu čokoladu i mešati dok se ne istopi.
4. Obe smese uliti u odgovarajuću teglicu, kanticu ili dublju posudu.
5. Ostaviti da se ohladi i lepo stegne. (Kada se ohladi, eurokrem nije ni mnogo gust ni mnogo redak).

Recept Dragane Pantelić iz Zaječara

Još recepata naći ćete u magazinu Torte i kolači! 

STARE BROJEVE POTRAŽITE NA SAJTU novinarnica.net

Domaći eurokrem was last modified: June 20th, 2018 by Aleksandra Dudvarski
domaći eurokremeurokremkako se pravi eurokrem
1
Facebook Twitter Google + Pinterest
previous post
Bečke kocke
next post
Profiterole

Slatkiši koji se ne zaobilaze

Sok od krušaka

Kolač sa šljivama i sirom 

Aromatična pletenica

Šareni minjoni

Tiramisu bez jaja

Kompot od krušaka


Potražite na kioscima

Najnoviji recepti

  • Prelistavamo novi broj: Torte i kolači #91

  • Torta s grejpfrutom i narandžom

  • Čokoladna parfe torta 

  • Spiralna voćna torta 

  • Čizkejk s narandžama 

Vama najdraži

  • Čokoladna parfe torta 

  • Prelistavamo novi broj: Torte i kolači #91

  • Torta s grejpfrutom i narandžom

  • Čoko-oranž kocke

  • Šlag torta sa kiselom pavlakom

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Pinterest

@2018 - Color Media International. All Right Reserved.


Back To Top